Despre Echipa MANOIL TRANS

Forma juridica a societatii este de societate cu raspundere limitata, avand un capital social de 334.000,00 lei format din 33.400 parti sociale cu o valoare nominala de 10 lei/parte sociala.

Pentru URSUS BREWERIES suntem distribuitor strategic, ceea ce ne obliga sa indeplinim toate cerintele cantitative si calitative de distributie. Astfel, in data de 22.09.2006 am avut auditul pentru obtinerea certificatului ISO 9001-2000 reprezentand Managementul Calitatii, certificat pe care societatea noastra l-a obtinut si suntem in curs de implementare a sistemului HACCP privind siguranta alimentelor.

structura
Project-Management (Small)

Structura organizatorica:

Activitatea societatii este organizata pe patru gestiuni distincte cu depozite diferite dupa cum urmeaza:

- G.1 – DEPOZIT BERE

- G.2 – DEPOZIT ALCOOL

- G.3 – DEPOZIT CAFEA

- G.4 – MAGAZIN AMANUNT

Conducerea societatii este asigurata de un administrator care, impreuna cu directorul general si directorul executiv coordoneaza activitatea intregului personal al societatii. In anexa va prezentam organigrama societatii.

distributie marfaPozitia in piata de distributie:

Piata noastra este formata din toate locatiile dombovitene care comercializeaza produse alcoolice, alimentare, bere si vin. Cu aceasta gama larga de produse acoperim toate segmentele de piata ,de la copii la batrani, de la gospodine la oameni de afaceri, de la prescolari la studenti. Pentru toti oferim servicii de distributie marfa.

In piata de distributie din judetul Dambavita firma noastra este o firma consacrata si recunoscuta ca o firma ce presteaza numai servicii de calitate, cu o buna executie a pietei, un partener loial, un adevarat lider.

Procesul decizional :

Procesul decizional se desfasoara conform organigramei, de sus in jos, dar se tine cont de toate informatiile primite de jos in sus. Controlul se efectueaza de catre persoanele abilitate care intocmesc rapoarte de activitate si se transmit ierarhic .